Speeltuin voorjaarsmiddag 23 april

speeltuin klein Pampus

23 april van 14 tot 16 uur organiseren we een gezellige middag in de speeltuin. Alle kinderen (t/m basisschool) van Posterenk en hun ouders worden uitgenodigd in onze speeltuin Klein Pampus. Er zijn leuke activiteiten te doen, er kan lekker gespeeld worden en gezellig bijgepraat; kortom een ontmoeting voor het hele gezin. Dus: kinderen en ouders, houd deze middag vrij en kom op 23 april gezellig naar de speeltuin.

Kinderen vermaken zich in speeltuin

woensdag 06/11/13

POSTERENK – In de herfstvakantie heeft de jeugd (4 t/m 12 jaar) genoten van een gezellige spellenmiddag in de speeltuin Klein Pampus. Diverse activiteiten werden neergezet.Kinderen_vermaken_zich_in_speeltuin
Zo werden krachten getest door te hangen aan een spijkerbroek. Smaakproeven werden gedaan,welke niet allemaal even smaakvol waren. Penalty schieten was lekker scoren. Katrollen gestapeld, is kracht en slimheid bundelen. Het evenwicht op een balk werd getest. Potjes schilderen werd vervolgens een leuk aandenken voor thuis. Zelfs werden er broodjes gebakken die er goed in gingen. Kortom, het was een gezellige middag met een leuke diversiteit aan activiteiten voor de kleine en wat grotere grotere jeugd van Posterenk in de mooie speeltuin Klein Pampus aan de Grotenhuisweg.

Gevraagd: leden speeltuincommissie

Zoals bekend, heeft Posterenk een prachtige speeltuin aan de Stronkseweg genaamd “Klein Pampus”. In deze speeltuin zijn speeltoestellen, waarop de kinderen heerlijk kunnen spelen, er is een veldje waar gevoetbald kan worden of andere sporten zoals volleybal. Er staan bankjes en een picknicktafel om heerlijk te zitten. Kortom de speeltuin biedt recreatieve ruimte aan een ieder van jong tot oud.

De speeltuin wordt beheerd door een commissie. De leden van de commissie zorgen dat  er onderhoud gepleegd wordt. Maar de commissie organiseert ook activiteiten voor de kinderen van Posterenk (en directe omgeving) . Een bekend voorbeeld hiervan is de jaarlijkse sinterklaasintocht, die ook onlangs weer een groot succes was.

Om te zorgen dat er ook in de toekomst activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden en zeker ook dat de speeltuin in goede staat behouden blijft, is de commissie op zoek naar nieuwe leden, die (deels) het stokje willen overnemen. De inhoud en frequentie van de activiteiten kan door de leden naar eigen creativiteit en behoefte ingevuld worden.

Wil je je steentje hieraan bijdragen voor de jeugd van Posterenk? Deel je dit belang voor Posterenk? Of wil je gewoon informatie? Maak dit dan kenbaar bij één van de huidige commissieleden:  Esther van Dijk tel.nr. 261925, Irma Kool tel.nr. 261105 of Rianne Meijer tel.nr. 261063